Despre noi

MEDICOM S.R.L. reprezentanta societatii Vitafort Zrt. Ungaria are ca obiect principal de activitate introducerea si organizarea desfacerii produselor Vitafort de tip intensiv – premixuri, concentrate, nutreturi combinate, suplimente nutritionale, vitamine – in fermele de crestere-exploatare intensiva a animalelor, respectiv a concentratelor si nutreturilor combinate de uz gospodaresc, asigurand totodata prin intermediul specialistilor si nutritionistilor un pachet de servicii complete de consultanta si laborator,  pentru imbunatatirea rezultatelor partenerilor nostri.

c2016

Pe langa acestea, un alt domeniu de activitate deloc de neglijat este proiectarea, reconstructia si retehnologizarea FNC-urilor din Romania. Una dintre strategiile societatii MEDICOM este sa faca cunoscuta calitatea produselor Vitafort pe piata din Romania si sa acopere toate zonele geografice din tara.

Pentru a veni in ajutorul partenerilor nostri, pe langa depozitul central, respectiv reprezentanta Vitafort din Cluj-Napoca, am deschis un punct de desfasurare a activitatii si la Arad.

Prin intermediul S.C. MEDICOM S.R.L. s-a dezvoltat o relatie buna de colaborare  pe diferite teme de cercetare intre Vitafort Zrt. si oamenii de specialitate, cadre didactice din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj.